• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 136.314 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Verzending

Alle bestellingen die je bij ons plaatst worden verstuurd vanuit ons magazijn met PostNL.  Zodra wij de bestelling van onze leverancier binnen hebben, word jou bestelling direct ingepakt en verzonden. In de meeste gevallen bedraagt de verzend tijd 14 dagen.  Mocht je na 14 dagen nog niks ontvangen hebben neem dan contact op met service@elkedagietsleuks.nl.  Wellicht is er wat misgegaan of heeft je bestelling vertraging opgelopen door een verlate levering vanuit onze leveranciers.

Verzendkosten:

Standaard werken wij met drie verzend tarieven. Voor kleine artikelen vragen wij

€ 4,95. Dit zijn artikelen zoals t-shirts of boxershorts. Voor grote artikelen vragen wij

€ 5,95. Dit zijn artikelen zoals parfum, schoenen, truien en jassen

€ 6,95. Dit geldt voor alle belgische bestellingen

LET OP: Het verzendtarief past zich automatisch aan afhankelijk van de producten die je in je winkelwandje hebt staan, bijvoorbeeld: heb je een boxerpack besteld? dan betaal je het eerste verzendtarief. Bestel je 3 boxers of juist schoenen of bijv. truien dan word het tarief automatisch doorgeschakeld naar de tweede schaal. Is het opgegeven bezorg adres in Belgie? dan betaal je het derde verzendtarief.

Mocht je meerdere bestellingen op een dag plaatsen of verschillende producten in een week dan is het helaas niet mogelijk om dit te combineren om verzendkosten te besparen.  Er moet per bestelling verzendkosten betaald worden. Dit omdat er vanuit verschillende magazijnen producten bij ons binnen komen.