• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 136.314 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Tuinlamp met insectenverjager Uitverkocht

Tuinlamp met insectenverjager

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
  • Veilig betalen met
  • 14 dagen recht van retour
  • Wij leveren ook in België
  • Klanten geven ons een 8.3/10
  • Verzending met PostNL
Ultrasoon tuinlamp met insectenverjager:
Vandaag een zeer scherpe aanbieding om eindelijk is van die vervelende insecten af te komen terwijl u lekker in uw tuin zit. Wij bieden u namelijk 2-1 tuinlamp met muggenverjager aan! De insectenlamp verdelgt automatisch vliegende insecten als muggen, motten, vliegen, bijen, wespen, steekmuggen, en alle andere vliegende insecten. Tevens kunt de lamp eenvoudig ophangen aan het meegeleverde koord.

U kent het wel, even lekker buiten zitten met vrienden of familie en elke keer heeft u weer last van die vervelende insecten. Deze insectenlamp zorgt er voor dat wespen, vliegen of andere insecten uw middag of avond niet verpesten. De insectenlamp is niet schadelijk voor mens en huisdier, werkt reukloos, en maakt geen gebruik van giftige stoffen. Veilig, zuinig en krachtig. Uiteraard ook te gebruiken als lamp. Ideaal voor tijdens het barbecuen, terras, vissen, kamperen, golfen, enz. Of u nu in Nederland of een andere land in de wereld bent, muggen die bijten verstoren uw vakantie, weekend of gewoon uw avond doorgebracht met uw familie of vrienden. Tevens heeft direct verlichting bij u zodat u 's avonds met het lekkere weer gewoon buiten kunt blijven zitten.

De tuinlamp verjaagt muggen elektronisch, zonder geur- of gifstoffen! Het apparaat werkt door middel van een Ultrasoon geluid (niet waarneembaar voor mensen en huisdieren) die de muggen verjagen. Het apparaat is niet schadelijk voor mensen of huisdieren. Bovendien heeft deze muggenverjager een aan en uit knop zodat u hem naar wens kan uitschakelen! Het apparaat is direct klaar voor gebruik; plaats de batterijen in het apparaat en het doet gelijk zijn werk. Geen rode plekken meer op het behang of irritaties omdat u de mug niet kan pakken.

Specificaties

- Kleur wordt in groen geleverd
- Ultrasonische muggenverjager

- Batterijen niet meegeleverd
Summary
- Verwijder insecten
- Ideaal voor terras, tuin, etc. - Gebruikt op boerderijen
- Veilig, zuinig en krachtig
- Reukloos
- Eenvoudig op te hangen
- Geen giftige stoffen
- Nergens goedkoper

Alleen vandaag maar liefst 75% korting!


-Artikel: Tuinlamp met insectenverjager
-Advies prijs: € 39,95
-Onze prijs: € 9,95
-Kortingspercentage: 75%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om dit product te retourneren.