Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Tuinkar 62L

Alleen vandaag

Tuinkar 62L

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
Toomax tuinkar 62L:
Uw prachtige gazon, planten en bloemen lente klaar maken is van belang om ook dit voorjaar weer van u tuin te kunnen genieten! Tevens is hij erg handig met strooien van zout tijdens deze koude en gladde dagen!
Deze tuinkar zal uw beste vriend worden tijdens het werken in uw tuin. De tuinkar is uitermate geschikt voor het verzamelen van uw tuinafval, haardhout, potgrond en ga zo maar door. Met een maximum inhoud van maar liefst 62 liter en een belastbaarheid van ca. 60 kg is deze tuinkar geschikt voor alle mogelijk denkbare klusjes in uw tuin. Tevens is de tuinkar makkelijk verplaatsbaar op iedere ondergrond door de brede wielen onder de kar. Het verplaatsten is eveneens eenvoudig door het ergonomische handvat.
De tuinkar is eenvoudig te reinigen door het kunststoffen materiaal, hierdoor kunt u de tuinkar schoon en wel in uw schuur of tuinhuisje zetten zonder dat er vervelende luchtjes van tuinafval vanaf komen!
Profiteer vandaag nog van deze deal en geef u tuin een winterbeurt!

Specificaties

- Belastbaarheid: ca. 60kg
- Maximum inhoud: 62L
- Productgewicht: 3kg
- Ergonomische handgreep
- Materiaal: Kunststof
- Merk: Toomax
- Eenvoudig verplaatsbaar

Alleen vandaag maar liefst 63% korting!

-Advies prijs: € 79,95
-Onze prijs: € 29,95
-Kortingspercentage: 63%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid