• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 137.796 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Telescoop waterborstel Uitverkocht

Telescoop waterborstel

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
  • Veilig betalen met
  • 14 dagen recht van retour
  • Wij leveren ook in België
  • Klanten geven ons een 8.3/10
  • Verzending met PostNL
Telescoop waterborstel:
Heeft u moeite om uw caravan, camper, boot, auto of uw ramen te wassen? Dan hebben wij vandaag voor u de oplossing! De Royale wasborstel met een lichtgewicht telescopische aluminium steel is namelijk maar liefst tot 2 meter uitschuifbaar! Deze handige click & clean autowasborstel is ideaal om uw auto, caravan of ramen mee te wassen. En omdat er gebruik is gemaakt van gesplitste borstelharen is er absoluut geen mogelijkheid tot krassen. Aan de achterzijde is de telescopische steel voorzien van een slangaansluiting voor watertoevoer. De Foam grip stukken op de steel zorgen tevens voor extra comfort.

De jaarlijkse, maandelijkse of misschien wel wekelijkse grote schoonmaakbeurt. Uw woonkamer zal vast meerdere keren per maand op een beurt worden getrakteerd, terwijl uw auto dat hoogstwaarschijnlijk niet heeft. Maar ook die moet zo af en toe een flinke emmer water over haar dofkleurige lak hebben. Met een glanzende auto maakt u nou eenmaal meer indruk. Het wassen van uw auto, vrachtauto, tractor of ramen was nog nooit zo eenvoudig door deze zeer royale wasborstel met een lichtgewicht telescopische aluminium steel.

Met deze bezem hoeft u niet meer op de ladder te klimmen. Deze waterbezem is klaar voor gebruik! Hij is zeer geschikt om robuuste vloeroppervlakken te reinigen. Zoals terrassen, paden en opritten. U kunt hem gewoon op het waterleidingnet aansluiten. Doordat deze bezem robuuste borstelharen heeft, is hij daarmee geschikt voor het reinigingen van ongelijkmatige vloeren, naden en uitsparingen.

Met de speciale spuitmond kunt u zelfs hardnekkig vuil verwijderen. De Original Waterbroom watersteel kunt u zonder problemen op de borstel aansluiten. Met de telescoopwatersteel kunt u overal bij. Dankzij de OGS-aansluiting kunt u de steel gemakkelijk aansluiten op de Gardena System aansluitstukken en de tuinslang. Het water stroomt via de steel direct naar de borstel. Daardoor hoeft u niet steeds te stoppen en water uit de emmer te halen. De steel kunt u verstellen tot 200 cm en kan afzonderlijk aan de situatie worden aangepast, tot een maximale hoogte van ongeveer 3 meter.
Door de telescoop functie is deze tevens goed mee te nemen onderweg in bijvoorbeeld uw camper of truck. Met de Foam grip is landurig comfort gegarandeerd. Deze telescopische wasborstel is geschikt voor professioneel gebruik.

Kenmerken:

- 2M uitschuifbaar
- Vegen en reinigen in 1 beweging
- 3 delen, verstelbaar tot 2
- Telescopische aluminium steel
- Gesplitste borstelharen
- Vegen en reinigen in 1 beweging
- 3 delen, verstelbaar tot 2
- Met aan en uit knop
- Geen elektriciteit nodig
- Incl. slang aansluiting voor watertoevoer - Geen waterverspilling
- Gardena aansluiting

-Artikel: Telescoop waterborstel
-Advies prijs: € 49,95
-Onze prijs: € 17,95
-Kortingspercentage: 64%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om dit product te retourneren.