Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

T-shirts van Two Bucks

Red 23 Red 23
Indigo 89 Indigo 89
Black Ruit Black Ruit
Alleen vandaag

T-shirts van Two Bucks

39,95-

€ 7,95

€ 39,95€ 7,95

* Vereiste velden

Nog uur beschikbaar!
Nog uur beschikbaar!
De T-shirts:
Vandaag een grote selectie aan T-shirts van het stoere merk Two Bucks. De T-shirts zijn voorzien van prints en zijn op dit moment een hot item. De T-shirs zijn gemaakt van een 100% katoenen stof. Twijfel je over de maat raden we je aan voor een maat groter te gaan.

Alleen vandaag maar liefst 80% korting!

-Merk: Two Bucks
-Artikel: T-shirts
-Pasvorm: Slim fit ( ga voor een maat groter )
-Advies prijs: € 39,95
-Onze prijs: € 7,95
-Kortingspercentage: 80%
Een groep van jonge ontwerpers liep de straten van Berlijn en ontdekte niet alleen de geschiedenis van de stad, maar op hetzelfde moment de behendige pop culturele monumenten, zoals de ex muur in het midden van de stad bedekt met graffiti. Waarom niet het transformeren van deze creativiteit in koele streetwear mode die iedereen zou kunnen veroorloven om te kopen? De manier om dat te doen leek eenvoudig en putting vaardigheden, talenten en ervaring samen "Two Bucks" geboren. De collectie die ontstaan is echter meer dan alleen fashion. Er wordt verwezen naar een levensstijl drukken. Uw manier van leven! Stijlvol en makkelijk in de omgang - fris en altijd op zoek naar de nieuwste trends en inspiraties. Alle stijlen zijn gemaakt in onze eigen studio is gevestigd in Berlijn door de meest creatieve geesten rond. Al meer dan twee jaar de collectie is milder en groeiend en is nu klaar om te worden verdeeld.
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid