Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

T-shirts van Tommy Hilfiger

Blue V-Neck Logo Blue V-Neck Logo
Green V-Neck Logo Green V-Neck Logo
Light Grey V-Neck Logo Light Grey V-Neck Logo
Dark Grey V-Neck Logo Dark Grey V-Neck Logo
Yellow V-Neck Logo Yellow V-Neck Logo
Alleen vandaag

T-shirts van Tommy Hilfiger

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
De T-Shirts:
Een T-Shirt zonder grote prints of opdrukken, een T-Shirt die werkelijk overal bij past en lang mee gaat, zo kan je deze stijlvolle T-Shirts van Tommy Hilfiger het best omschrijven. Deze T-shirts bieden wij aan in verschillende kleuren. Op de borst is subtiel het logo terug te vinden. Gemaakt van een 100% katoenen stof!

Alleen vandaag te bestellen met maar liefst 50% korting!

-Merk: Tommy Hilfiger
-Artikel: T-Shirts
-Pasvorm: Regular ( normaal)
-Advies prijs: € 59,95
-Onze prijs: € 24,95
-Kortingspercentage: 58%

Tommy Hilfiger begon zijn carrière in 1969 als verkoper van hippe kleding en vertok in 1979 naar New York om een carrière als mode ontwerper te beginnen. Vanaf 1985 veroverde hij de markt met zijn eigen merk, Tommy Hilfiger. Momenteel een van de werelds meest toonaangevende premium lifestyle merken, vindbaar in 65 verschillende landen inclusief Noord Amerika, Europa, Centraal en Zuid Amerika en Azië. Tommy Hilfiger levert wereldwijd superieure styling en kwaliteit aan de klanten. Dit Amerikaanse merk zorgt voor een verfrissende draai aan de klassieke Amerikaanse mode.
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid