Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

T-shirts van Tommy Hilfiger Ronde Hals

Grey Ronde Hals Grey Ronde Hals
Navy Ronde Hals Navy Ronde Hals
Sax Ronde Hals Sax Ronde Hals
Green Ronde Hals Green Ronde Hals
Alleen vandaag

T-shirts van Tommy Hilfiger Ronde Hals

59,95-

€ 19,95

€ 59,95€ 19,95

* Vereiste velden

Nog uur beschikbaar!
Nog uur beschikbaar!
De T-Shirts:
Een T-Shirt zonder grote prints of opdrukken, een T-Shirt die werkelijk overal bij past en lang mee gaat, zo kan je deze stijlvolle T-Shirts van Tommy Hilfiger het best omschrijven. Deze T-shirts bieden wij aan in verschillende kleuren. Op de borst is subtiel het logo terug te vinden. Gemaakt van een 100% katoenen stof!

Alleen vandaag te bestellen met maar liefst 50% korting!

Levering vindt plaats tussen 27 juni en 1 juli!

-Merk: Tommy Hilfiger
-Artikel: T-Shirts
-Pasvorm: Slim Fit
-Advies prijs: € 59,95
-Onze prijs: € 19,95
-Kortingspercentage: 67%
Tommy Hilfiger begon zijn carrière in 1969 als verkoper van hippe kleding en vertok in 1979 naar New York om een carrière als mode ontwerper te beginnen. Vanaf 1985 veroverde hij de markt met zijn eigen merk, Tommy Hilfiger. Momenteel een van de werelds meest toonaangevende premium lifestyle merken, vindbaar in 65 verschillende landen inclusief Noord Amerika, Europa, Centraal en Zuid Amerika en Azië. Tommy Hilfiger levert wereldwijd superieure styling en kwaliteit aan de klanten. Dit Amerikaanse merk zorgt voor een verfrissende draai aan de klassieke Amerikaanse mode.
Levering vindt plaats tussen 27 juni en 1 juli!
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid