Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Strutz voetondersteuning

Alleen vandaag

Strutz voetondersteuning

59,95-

€ 17,95

€ 59,95€ 17,95
Nog uur beschikbaar!
Nog uur beschikbaar!
Strutz voetondersteuning:

 

Vandaag een speciale aanbieding die zorgt voor verbetering van de manier waarop u loopt, rent en uw leven leeft!

De gepatenteerde Strutz is een revolutionaire product lijn ontworpen om onmiddellijke hulp te verlenen aan mensen met pijnlijke voet, knie- en rugpijn die veroorzaakt wordt door een slechte ondersteuning van de voetboog. Advies van toonaangevende podotherapeuten, orthopedisten, chiropractors, atletische trainers en atleten. Strutz vermindert pijn in de hiel, boog en de bal van de voet. Pijn veroorzaakt door platte voeten, gevallen bogen en Plantaire fasciitis worden hierdoor ook verlicht. De Strutz zolen worden al jaren gebruikt, onder andere in de chiropractie, revalidatie en topsport. De Strutz ondersteunen de boog van de voet en bieden zo ruimte voor vlug herstel.

In tegenstelling tot traditionele voetboog ondersteunende producten op de markt, heeft de Strutz een gepatenteerde interne schokdemper, deze dempt schokgolven die door het hele lichaam gaan als u in en uit veert, terwijl de drager zich bezig houdt met activiteiten.

Als uw voet comfortabel in uw schoen zit doet dit ook wonderen voor uw postuur. Door de boog van de voet omhoog te duwen, worden de voeten gevormd naar een ideale gewichtsverdeling. U kunt makkelijker bewegen, met meer energie en zonder pijn. De Strutz zolen vangen daarnaast ook de schok op waardoor uw voeten moeiteloos meeveren tijdens het lopen of sporten.

 

Kenmerken:

 

- Hielpijn
- Knie, heup of rugpijn
- Pijn aan de binnenkant van uw voet
- Schokken bij het lopen
- Voetherstel
- Plantar Fascilitis
- Gebrek aan balans en lichaamscontrole - Vermoeidheid

Summary

- Vermindert voetpijn
- Revolutionaire technologie - Ideale gewichtsverdeling
- Makkelijker bewegen
- Meer energie, minder pijn - Verhelpt uw klachten
- Nergens goedkoper

 

 

-Artikel: Strutz voetondersteuning

-Advies prijs: € 59,95

-Onze prijs: € 17,95

-Kortingspercentage: 70%
Levertijd: De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen Verzendkosten: De verzendkosten van dit artikel bedragen € 4,95
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid