Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Solar insectenlamp

Alleen vandaag

Solar insectenlamp

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
Solar insectenlamp:
Vandaag een zeer scherpe aanbieding om eindelijk is van die vervelende insecten af te komen terwijl u lekker in uw tuin zit. Wij bieden u namelijk 2-1 Insectenverdelger lamp op zonne-energie aan! De insectenlamp verdelgt automatisch vliegende insecten als muggen, motten, vliegen, bijen, wespen, steekmuggen, en alle andere vliegende insecten.
U kent het wel, even lekker buiten zitten met vrienden of familie en elke keer heeft u weer last van die vervelende insecten. Deze insectenlamp zorgt er voor dat wespen, vliegen of andere insecten uw middag of avond niet verpesten. De insectenlamp met solar paneel is niet schadelijk voor mens en huisdier, werkt reukloos, en maakt geen gebruik van giftige stoffen. Veilig, zuinig en krachtig. Uiteraard ook te gebruiken als lamp.
Gedurende de dag neemt het zonnepaneel het zonlicht op en zet het om in elektriciteit om de batterij opnieuw op te laden. 's Nachts wordt de lamp automatisch ingeschakeld waarbij de opgeslagen energie wordt gebruikt die tijdens de dag is opgenomen. Deze lampen kunnen gedurende het hele jaar buiten gelaten worden, zelfs in koud weer.

Kenmerken:

- Geen chemische middelen
- Geen dampen
- Geen geuren
- Geen sprays
- Geen troep

Specificaties

- Lengte: 44cm
- Diameter: 14cm

Alleen vandaag maar liefst 75% korting!

-Advies prijs: € 39,95
-Onze prijs: € 9,95
-Kortingspercentage: 75%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid