Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Pullover van Tommy Hilfiger

Black Black
Bordeaux Bordeaux
Grey Grey
Indigo Indigo
Navy Navy
Orange Orange
Yellow Yellow
Green Green
Brown Brown
Ecru Ecru
Khaki Khaki
Alleen vandaag

Pullover van Tommy Hilfiger

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
De Pullover:
De pullovers van Tommy Hilfiger staan bekend om zijn kwaliteit en pasvorm. De truien zijn gemaakt van 100% super kwaliteit en hebben dus een normale regular pasvorm en voorzien van een v-hals. Vandaag kan je kiezen uit een grote selectie aan kleuren. Vandaag maar liefst 63% korting.

De levering vindt plaats tussen 10 en 13 mei!

-Merk: Tommy Hilfiger
-Artikel: Pullover met v-hals
-Pasvorm: Normaal
-Adviesprijs: € 119,95
-Onze prijs: € 44,95
-Kortingspercentage: 63%
Tommy Hilfiger begon zijn carrière in 1969 als verkoper van hippe kleding en vertok in 1979 naar New York om een carrière als mode ontwerper te beginnen. Vanaf 1985 veroverde hij de markt met zijn eigen merk, Tommy Hilfiger. Momenteel een van de werelds meest toonaangevende premium lifestyle merken, vindbaar in 65 verschillende landen inclusief Noord Amerika, Europa, Centraal en Zuid Amerika en Azië. Tommy Hilfiger levert wereldwijd superieure styling en kwaliteit aan de klanten. Dit Amerikaanse merk zorgt voor een verfrissende draai aan de klassieke Amerikaanse mode.
De levering vindt plaats tussen 10 en 13 mei!
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid