Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Pullover van Gant

Black Black
Blue Blue
Ecru Ecru
Navy Navy
Grey Grey
Khaki Khaki
Brown Brown
Alleen vandaag

Pullover van Gant

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
De pullovers:
Vandaag een grote selectie aan pullovers van het top merk Gant. De pullovers zijn gemaakt van een mooie kwaliteit 100% katoen. Je kan kiezen uit verschillende mooie kleuren die overal goed mee te combineren zijn. De pasvorm van de pullover is normaal maar twijfel je over de maat ga dan voor een maat groter.

Levering zal plaats vinden tussen 22 en 25 maart!

-Merk: Gant
-Artikel: Pullover met v-hals.
-Pasvorm: Normaal
-Kwaliteit: 100% Katoen
-Adviesprijs: € 119,95
-Onze prijs: € 44,95
-Kortingspercentage: 63%
Vastbesloten om een nieuw leven op te bouwen, met mogelijkheden die in de Oekraine ondenkbaar waren, stapte Bernard Gant in 1914 in New York aan wal. Hij ging aan de slag als kleermaker, gespecialiseerd in hemden. Zijn latere vrouw was werkzaam bij hetzelfde bedrijf, als expert in knopen & knoopsgaten. In 1941 starten zij samen een bedrijf. Zij produceerden, hoe kan het ook anders, hemden voor vele grote warenhuizen. Dit bleek een succes. Het kwaliteitslogo ´G´ wat in elk hemd werd aangebracht, bleek al snel belangrijker dan het merk van het hemd.
Levering zal plaats vinden tussen 22 en 25 maart!
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid