Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Polo’s van Tommy Hilfiger

Black Black
Petrol Petrol
Mustard Mustard
Pink Pink
Red Red
Sax Sax
White White
Blue Blue
Grey Grey
Navy Navy
Orange Orange
Fushia Fushia
Purple Purple
Alleen vandaag

Polo’s van Tommy Hilfiger

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
De polo’s:
Vandaag een grote selectie aan polo’s van het bekende merk Tommy Hilfiger. De polo’s zijn gemaakt van een 100% katoenen kwaliteit en hebben een regular pasvorm. Vandaag kan je kiezen uit een aantal prachtige kleuren die overal goed mee te combineren zijn.
Alleen vandaag te bestellen met maar liefst 70% korting!

Levering vindt plaats tussen 7 en 10 juni!

-Merk: Tommy Hilfiger
-Artikel: Polo’s
-Pasvorm: Normaal
-Adviesprijs: € 99,95
-Onze prijs: € 39,95
-Kortingspercentage: 60%
Tommy Hilfiger begon zijn carrière in 1969 als verkoper van hippe kleding en vertok in 1979 naar New York om een carrière als mode ontwerper te beginnen. Vanaf 1985 veroverde hij de markt met zijn eigen merk, Tommy Hilfiger. Momenteel een van de werelds meest toonaangevende premium lifestyle merken, vindbaar in 65 verschillende landen inclusief Noord Amerika, Europa, Centraal en Zuid Amerika en Azië. Tommy Hilfiger levert wereldwijd superieure styling en kwaliteit aan de klanten. Dit Amerikaanse merk zorgt voor een verfrissende draai aan de klassieke Amerikaanse mode.
Levering vindt plaats tussen 7 en 10 juni!
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid