• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 90.828 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Polo’s van Gant

Black Black
Green Green
Pink Pink
Red Red
White White
Yellow Yellow

Polo’s van Gant

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
De polo’s:
Vandaag een mooie selectie aan polo’s van het top merk Gant. De polo’s zijn gemaakt van een mooie kwaliteit 100% katoen. Je kan kiezen uit verschillende mooie kleuren die overal goed mee te combineren zijn. De pasvorm van de polo’s is aangesloten.

Let op: de polo’s hebben een ‘’fitted’’ pasvorm en vallen dus klein uit !

Levering vindt plaats tussen 15 en 18 maart!

-Merk: Gant
-Artikel: Polo’s
-Pasvorm: Aangesloten pasvorm
-Kwaliteit: 100% Katoen
-Advies prijs: € 99,95
-Onze prijs: € 39,95
-Kortingspercentage: 70%
Vastbesloten om een nieuw leven op te bouwen, met mogelijkheden die in de Oekraïne ondenkbaar waren, stapte Bernard Gant in 1914 in New York aan wal. Hij ging aan de slag als kleermaker, gespecialiseerd in hemden. Zijn latere vrouw was werkzaam bij hetzelfde bedrijf, als expert in knopen & knoopsgaten. In 1941 starten zij samen een bedrijf. Zij produceerden, hoe kan het ook anders, hemden voor vele grote warenhuizen. Dit bleek een succes. Het kwaliteitslogo ´G´ wat in elk hemd werd aangebracht, bleek al snel belangrijker dan het merk van het hemd.
Levering vindt plaats tussen 15 en 18 maart!
Mocht het artikel niet voldoen aan uw verwachting? Dan kunt u altijd uw bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Voor meer informatie verwijzen we u door naar ons retourbeleid.  Dit geld niet voor weekendjes weg. Annuleren is hierbij niet mogelijk.