• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 83.626 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

8-pack Gillette Mach 3 scheermesjes

Alleen vandaag

8-pack Gillette Mach 3 scheermesjes

29,95-

€ 17,95

€ 29,95€ 17,95
Nog uur beschikbaar!
Nog uur beschikbaar!
Originele 8-pack Gillette Mach 3 scheermesjes
Bijna elke man scheert zich dagelijks en daar horen goede mesjes bij. Nu hebben wij een grote partij originele Gillette scheermesjes opgekocht, die wij nu kunnen aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. In plaats van €29,95 betaal je nu €17,95!

Dat scheelt een hoop geld in vergelijking met wat je normaliter in de winkel betaalt!
Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette scheermesjes geven het gladste scheerresultaat. Helaas zijn de mesjes zo duur in de winkel en kiezen de meeste mensen daarom toch voor een goedkoper alternatief. Maar dat hoeft niet meer! Je hoeft niet langer door te scheren met een bot mesje. Met deze deal bespaar je dus geld en scheer je ook nog eens heerlijk glad. Want de Gillette Mach 3 mesjes, met hun bewezen ontwerp, zullen moeiteloos je baardgroei verwijderen.

De 3 vlijmscherpe mesjes snijden met gemak door de haren heen, en zorgen voor een gladde, zacht aanvoelende huid. Zoals alleen Gillette dat kan!

In het kort:

• Originele Gillette Mach3 8-Pack
• Voor een perfect glad scheer resultaat
• Voordelig scheren met top mesjes
• 8-pack; gaat ontzettend lang mee

-Advies prijs: € 29,95
-Onze prijs: € 17,95
-Kortingspercentage: 40%

Dit artikel zal rechtstreeks vanaf onze leverancier worden verzonden. Heeft u dit artikel gecombineerd met een ander artikel? Dan kan het zijn dat deze producten apart van elkaar bij u worden geleverd.
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan uw verwachting? Dan kunt u altijd uw bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Voor meer informatie verwijzen we u door naar ons retourbeleid.  Dit geld niet voor weekendjes weg. Annuleren is hierbij niet mogelijk.