• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 90.828 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Led werklamp

Led werklamp

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
Brennenstuhl led werklamp:

Een LED handlamp is voor iedereen onmisbaar en balengelijk in vele situaties. Bijvoorbeeld thuis en op bedrijf. Maar ook in de auto of op de boot en in elke outdooruitrusting is een zaklamp een ‘must’ en soms zelfs van levensbelang.

Deze unieke looplamp is ideaal voor vakantie, klussen, in huis, in de kelder of elk ander donker plekje in en om huis. Omdat de Led looplamp op 3 verschillende manieren is op te laden, zit u nooit zonder stroom. U kan de lamp ter plekke opladen met de ingebouwde dynamo. Bent u op vakantie? Gebruik dan de 12 Volt oplader in de auto. Voor thuis kan u de 230 Volt oplader gebruiken. U kunt kiezen voor schijnen met de looplamp met 30 LED's of met 6 LED's. Daarnaast heeft de LED looplamp een magneet, een haak en een draaihoek van 360° graden. Met de looplamp van Brennenstuhl bent u altijd voorbereid!

Elektriciteit stroomt door de aderen bij de oprichters van het topmerk Brennenstuhl. Uw huis of kantoor is niet compleet zonder stroom. Dat klinkt logisch, maar het is belangrijk om dit op een betrouwbare en veilige manier te doen. Voor alles wat met elektriciteit en stroom te maken heeft moet u bij Brennenstuhl zijn. Het Duitse bedrijf richt zich sinds de oprichting in 1958 op alles wat in het stopcontact kan. En dat doen ze goed ook. Brennensthul staat sinds de oprichting voor betrouwbaarheid en maximale kwaliteit en service. Door continue te blijven innoveren wordt het merk inmiddels in meer dan zestig landen verkocht.

 

Kenmerken:

 

- Met aan/uit-schakelaar.

- LEDs 18 SMD.

- Lichtstroom 100 lm.

- Kleurtemperatuur 6000 K. - Lichtduur 6 h.

- Afmetingen 21 x 5,9 x 3,0 cm.

- Unieke werklamp

- Topmerk Brennenstuhl

- Krachtige LED verlichting

- Compacte vorm

- Inclusief hanghaak

- Nooit zonder stroom

- 3 verschillende laadmogelijkheden - Nergens goedkoper!
Levertijd: De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan uw verwachting? Dan kunt u altijd uw bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Voor meer informatie verwijzen we u door naar ons retourbeleid.  Dit geld niet voor weekendjes weg. Annuleren is hierbij niet mogelijk.