• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 136.314 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Led Solar lichtbollen Uitverkocht

Led Solar lichtbollen

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
  • Veilig betalen met
  • 14 dagen recht van retour
  • Wij leveren ook in België
  • Klanten geven ons een 8.3/10
  • Verzending met PostNL
Led solar lichtbollen:
Een sieraad in uw tuin mag niet ontbreken en daarom hebben wij alleen vandaag deze prachtige LED Buitenlampen in de aanbieding! Dit prachtig ontworpen en indrukwekkende LED zonne-lamp werkt zonder kabels omdat de batterij door onze prachtige zonnestralen worden opgeladen. De 4 LED's zorgen voor voldoende licht in het donker en het matglas ontwerp levert een prachtige witte ''maanverlichting''.
Zodra de zon ondergaat, gaat de lamp automatisch aan en geeft deze al een mooie sfeerverlichting. Tevens heeft de Lamp een aan/uit functie zodat u hem uit kunt schakelen wanneer de verlichting niet nodig is. Elke Solar lamp werkt los van de andere verlichting en heeft geen stroomkabels of transformatoren nodig. Dit maakt Solar uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen of reeds aangelegde tuinen of muren. De solar verlichting maakt gebruik van de uitermate hoogwaardige LED technologie en levert genoeg lichtopbrengst voor sfeervolle markering van voetpaden en trappetjes en verlicht ’s avonds de donkere plaatsen in uw tuin
Geen tuin is een tuin zonder mooie verlichting.. en wat voor verlichting. Natuurlijk is een simpele lamp voldoende en kunt u een halogeen lamp nemen, maar die zijn duur in verbruik, of een simpele lamp met een zonnecel erop. Helaas zijn er veel lampen in de laatste categorie die er vaak goedkoop en plastic uitzien. Dat is natuurlijk wel zo, maar mooi is anders in sommige gevallen. Wij hebben hier een prachtige oplossing voor gevonden. In zowel de tuin als bijvoorbeeld op de camping, zijn dit soort lampen een lust voor het oog. Prachtig afgewerkt en zeer functioneel. Deze lamp zal een mooie, decoratieve verlichting geven aan uw oprit, patio of bloemenbed. Deze speciale tuinlamp is milieu-vriendelijk, energiebesparend en vergt geen onderhoud. Deze lamp heeft een moderne aanblik, hetgeen ze tot een ware blikvanger in uw tuin maken.

Kenmerken:

Led Solar Lichtbol 20cm:
- Laadt op d.m.v. zonne-energie
- Bevat 4 LED-lampen
- Met ON/OFF schakelaar aan de binnenzijde - Hoogte inclusief grondpen: 43cm
- Diameter kunststof bol: 20cm
- Inclusief batterij AAA
LED Solar Lichtbol 30cm: - ca. 63 cm hoogte
- ca. 30 cm diameter bol - on/off optie
- 4 x LED
- Batterij: 1 AA Ni-MH 600 mAh 1.2V Inbegrepen

Summary

- Prachtige Solar lichtbollen
- Werkt op zonne energie
- Geen kabels nodig
- Geschikt voor buitengebruik
- Mooie sfeerverlichting
- Diameter 20 of 30cm
- Nergens goedkoper!

-Artikel: Led solar lichtbollen
-Advies prijs: € 49,95
-Onze prijs: € 14,95
-Kortingspercentage: 70%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om dit product te retourneren.