• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 128.549 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Laptop koeler met led Uitverkocht

Laptop koeler met led

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
  • Veilig betalen met
  • 14 dagen recht van retour
  • Wij leveren ook in België
  • Klanten geven ons een 8.3/10
  • Verzending met PostNL
Laptop koeler met led:
Tegenwoordig is de laptop niet meer weg te denken uit onze samenleving en doen de specificaties van laptops niet meer onder aan de specificaties van een normale PC. De laptop kan zelfs makkelijk worden geüpgrade, maar dit zorgt helaas wel voor een probleem, namelijk warmte. Waar een PC makkelijk uit te breiden is met een ventilator kan dit met een laptop niet. Hierdoor wordt er een gebrek gecreëerd aan koel capaciteit. Vanwege dit gebrek hebben fabrikanten een zeer eenvoudige oplossingen bedacht, genaamd de laptop koeler.

De koelers, ook wel cooling pads genoemd, zijn soort onderzetters voor uw laptop en zorgen door een passief koelsysteem of door een geperforeerde plaat met ventilatoren dat de warmte beter weg kan. Via een USB poort worden deze ventilatoren met stroom voorzien. Zo blijft de laptop goed koel en worden de problemen door oververhitting voorkomen.

Naast het oplossen van oververhitting zijn er nog tal van andere redenen waar een laptop koeler goed voor is. Een goede reden om een notebook niet plat op tafel te zetten is ergonomie. Een laptop op uw schoot of op uw bureau kan problemen veroorzaken aan de nek, polsen en schouders. Bij een op het bureau geplaatste laptop is het toetsenbord veelal te hoog en een goede polssteun is afwezig. Een laptop koeler zorgt ervoor dat de laptop hoger op ooghoogte komt te staan, zodat de nek in natuurlijke houding komt te staan.

De Compuparts Laptop Koeler is een laptop koeler die het werken op de laptop weer naar een hoger niveau tilt. Door het koelen van de laptop verhoogt u de prestaties van uw laptop en voorkomt u problemen veroorzaakt door oververhitting. Hierdoor wordt tevens de levensduur van uw laptop verlengt.
Kenmerken:

- Afmeting: 21 x 17cm
- Voorkomt oververhitting
- Verhoogt prestaties laptop
- Verkleint ergonomische klachten - Aansluiten via USB
- Eenvoudig aan te sluiten
- Antislip voeten
- Past op de meeste laptops
- Blauw LED-licht
- Xbox & PS3

-Artikel: Laptop cooler met led
-Adviesprijs: € 39,95
-Onze prijs: € 9,95
-Kortingspercentage: 75%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan uw verwachting? Dan kunt u altijd uw bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Voor meer informatie verwijzen we u door naar ons retourbeleid.  Dit geld niet voor weekendjes weg. Annuleren is hierbij niet mogelijk.