• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 137.796 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Kinzo onkruidbrander Uitverkocht

Kinzo onkruidbrander

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
  • Veilig betalen met
  • 14 dagen recht van retour
  • Wij leveren ook in België
  • Klanten geven ons een 8.3/10
  • Verzending met PostNL
Kinzo onkruibrander:
Een gasbrander is ideaal voor het verwijderen van mos en onkruid op bijvoorbeeld buitendeuren, terrassen, tuinpaden en parkeerplaatsen. Het gebruik van pesticiden is slecht voor het milieu. Onlangs nog in het nieuws dat het gebruik van deze chemische bestrijdingsmiddelen zelfs de bijenpopulatie drastisch terugdringt. Stop met het gebruik van pesticiden en ga over op een milieuvriendelijke manier van onkruid verwijderen met een onkruidbrander!

Deze onkruidbrander van het merk Kinzo is een milieuvriendelijke en niet giftige manier om onkruid op terras, oprit of paden snel en efficiënt te verwijderen.
Door even met de onkruidbrander over het onkruid te gaan, barsten de wandcellen open en zal het onkruid verwelken en afsterven.

U hoeft het onkruid niet volledig zwart te branden, maar het onkruid op 5 tot 10 cm enkel te verhitten zodat de vochtuittreding van de bladcellen nog kan plaatsvinden.
De behandeling kan 2 tot 3 keer herhaald worden gedurende de zomer en na enkele brandbeurten zal het wortelgestel van het onkruid danig verzwakt zijn dat het onkruid ook volledig zal verdwijnen.
De grootte van de vlammen kan geregeld worden dankzij de handige gastoevoerhendel aan het handvat . Ook algen en schimmels zijn niet opgewassen tegen de kracht van deze onkruidbrander. Bovendien zijn er tal van andere toepassingen waarbij de onkruidbrander een handig hulpmiddel kan zijn zoals het veilig aansteken van grotere vuren, afbranden van verf, bestrijden van mierennesten, solderen of ontdooien van dichtgevroren leidingen, ...

Diepgewortelde onkruid bestrijden kan snel en efficiënt zonder dat nabijgelegen planten wordt aangetast. Gasflessen kunt u overal halen!

Kenmerken:

Merk: Kinzo
Type: Onkruidverbrander
Met automatische ontsteker
Snoerloos
Lichtgewicht
Afstelbare vlam
Milieuvriendelijk
Formaat (bxdxh) ca: 44 x 5 x 88 cm
Lengte ca. 88 cm.
Garantie: 2 jaar

-Merk: Kinzo
-Artikel: Onkruidbrander
-Advies prijs: € 49,95
-Onze prijs: € 14,95
-Kortingspercentage: 68%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om dit product te retourneren.