Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Jasje van Josh V

Alleen vandaag

Jasje van Josh V

149,95-

€ 49,95

€ 149,95€ 49,95

* Vereiste velden

Nog uur beschikbaar!
Nog uur beschikbaar!
Doutzen jacket:
DOUTZEN is een chique glimmende jas, bestaande uit verschillende patronen, waaronder een opvallende panter print. De jas is elegant afgewerkt met een viertal goudkleurige knopen, waarmee de revers vastgezet kunnen worden. Het patroon van deze revers is tevens terug te vinden op de verschillende gespen rondom mouwen en de onderzijde van de jas. Door middel van de goudkleurige rits kan de jas geheel geopend en gesloten worden. Dezelfde ritsen bevinden zich aan weerszijden in de taille, als sluiting van de steekzakken.

-Merk: Josh V
-Artikel: Doutzen jacket
-Pasvorm: Normaal
-Advies prijs: € 149,95
-Onze prijs: € 49,95
-Kortingspercentage: 67%
JOSH V is het fashion label van Josh Veldhuizen. Josh kennen we natuurlijk al van de modemeisjes samen met Maria Taylor en Tamara Elbaz. JOSH V is de naam van haar fameuze modelabel. JOSH V is uitgegroeid tot een vooraanstaand modelabel. JOSH V staat bekend om eigentijdse, vrouwelijke en tegelijkertijd stoere collecties. JOSH V fashion heeft een luxe uitstraling door het gebruik van rijke stoffen, de comfortabele pasvorm, de vernieuwende designs en het herkenbare kleurgebruik.
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid