• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 137.796 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Erectiepillen voor hem en haar Uitverkocht

Voor Hem Voor Hem
Voor Haar Voor Haar

Erectiepillen voor hem en haar

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
  • Veilig betalen met
  • 14 dagen recht van retour
  • Wij leveren ook in België
  • Klanten geven ons een 8.3/10
  • Verzending met PostNL
Erectiepillen voor hem en haar:
Wilt u uw plezier in erotiek verhogen? Wilt u meer en intensere orgasmen dan ooit tevoren beleven? Dat is nu mogelijk dankzij de VIA Erectiepillen voor Hem en Haar!
Wij bieden u de volgende opties aan:

Optie 1: ViaPower voor Hem:

Door veel mannen wordt het als een probleem ervaren dat zij de erectie niet zolang kunnen aanhouden als zij graag zouden willen. Ook het feit dat het voor veel mannen moeilijk is meerdere keren achter elkaar geslachtsgemeenschap te hebben is een groot probleem. In sommige gevallen kan het zelfs zo gevoelig liggen, dat mannen hierdoor een bepaalde faalangst hebben ontwikkeld.
Met Viapower hoeft dit niet langer een probleem te zijn. Dankzij Viapower ervaart u een versterkte en langer aanhoudende erectie. Dankzij de ViaPower is het tevens ook geen probleem meer om meerdere keren geslachtsgemeenschap met korte tussenpozen te voldoen.
Viapower dient kort voor de geslachtsgemeenschap ingenomen te worden, waardoor u kunt genieten wanneer en hoelang u dat wilt!

- Optie 2: ViaFemme voor Haar

VIA zorgt op veilige en natuurlijke wijze voor een betere doorbloeding van de schaamlippen, clitoris en vulva, waardoor een hoger erotische beleving ontstaat. Hierdoor zullen meerdere, langdurigere en intensere orgasmen geen uitzondering meer zijn. U zult nog veel meer genieten van uw sexuele beleving.
Viafemme is dan ook dé aanrader voor een (nog) intenser, veelvuldiger genieten van de geslachtsgemeenschap. Het is de enige effectieve pil die speciaal is afgestemd op de vrouw.
Een verpakking bevat vijf op natuurlijke basis samengestelde libidoverhogende capsules. ViaFemme is tevens bij het BNN programma Spuiten en Slikken als beste getest!

Kenmerken:

- Inhoud: 5 capsules
- Afmetingen: 3 x 9 x 1cm - Gewicht: 101 gram
De VIA Erectiepillen dienen kort voor de geslachtsgemeenschap ingenomen te worden, waardoor u kunt genieten wanneer en hoelang u dat wilt!

- Ultiem prestatiemiddel
- Volledig natuurlijk
- Stimuleert erecties voor hem
- Stimuleert doorbloeding voor haar - Kom in de juiste stemming
- Presteren net als vroeger
- Geen recept nodig
- Nergens goedkoper
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om dit product te retourneren.