• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 137.796 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

Druppelslang Uitverkocht

Druppelslang

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
  • Veilig betalen met
  • 14 dagen recht van retour
  • Wij leveren ook in België
  • Klanten geven ons een 8.3/10
  • Verzending met PostNL
Lifetime garden druppelslang:
U denkt waarschijnlijk, het is toch winter? Dat klopt, maar doordat het winter is kunnen wij deze druppelslang extra scherp geprijsd aanbieden! Deze druppelslang met snelkoppeling is ideaal voor in uw tuin tijdens de (snel komende) lente en zomer. Door de zuinige irrigatie en doelgerichte druppelafgifte worden de wortels van uw planten en ander groen optimaal voorzien van water. In een wereld waar we steeds duurzamer gaan leven, en we steeds zuiniger moeten gaan doen met water, is dit een ideale tool voor elke tuin. Door de zuinige en precieze waterafgifte wordt er geen water verspilt. Met de druppelslang bespaart u tot maar liefst 50% water t.o.v. andere beregeningsmethodes!
Met de hoge temperaturen op komst, de droge wind, en de zon van de zomer droogt de grond in uw tuin zeer snel uit. Om toch uw tuin te voorzien van optimale groei en plantonderhoud is tijdig sproeien van groot belang. Heeft u veel planten en kost het u enorm veel tijd om elke plant te besproeien? Dan is dit de ideale tuinslang voor u! Het besproeien van al uw planten wordt kinderspel omdat dit snel en efficiënt is uit te voeren. Met deze professionele tuinslang kunt u uw tuin onderhouden hoe alleen professionals het doen. De tuinslang is namelijk gefabriceerd uit poreuze pvc en is blijvend sterk en flexibel door ingeweven koordlagen en wapening.
De tuinslang heeft een lente van maar liefst 15 meter en zo kunt u dus gemakkelijk uw hele tuin besproeien. Dit kan zowel boven als onder de grond. U kunt de slang namelijk ingraven om ondergronds uw tuin te bewapenen tegen uitdroging. Heeft u een grote tuin? Geen nood! Wij hebben namelijk meerdere opties, waarbij u meer slangen tegelijk kunt kopen. Deze druppelslangen zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen waardoor u binnen no-time een druppelslang heeft van 30 of 60 meter. U kunt hem zo lang maken als u zelf wil.

Kenmerken:

- Poreuze druppelslang
- Waterbesparing tot 50%
- Lengte ca: 15 meter
- Maximumdruk: 4 bar
- UV-bestendig
- Wintervast
- Incl. Snelkoppeling
- Ideaal voor gevoelige planten
- Kleur zwart
- Excl. tussenkoppeling

-Artikel: Druppelslang
-Advies prijs: € 39,95
-Onze prijs: € 12,95
-Kortingspercentage: 68%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om dit product te retourneren.