Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Dames Jeans van Kuyichi

Alleen vandaag

Dames Jeans van Kuyichi

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
Jeans model Lisa:
Mooie donkere jeans model Lisa, Dit model heeft een mooie slim fit pasvorm en is door de donkere kleur goed te combineren met elk kledingstuk. De broek is voorzien van een ritssluiting en is gemaakt van 99% katoen en 1% stretch voor de perfecte pasvorm.

We raden je aan voor een maat groter te gaan dan je gewend bent !

-Merk: Kuyichi
-Artikel: Model Lisa
-Pasvorm: Slim fit
-Kwaliteit: 99% organisch katoen en 1% stretch
-Advies prijs: € 119,95
-Onze prijs: € 24,95
-Kortingspercentage: 79%

Kuyichi is een kledingmerk dat zich richt op het vervaardigen en verkopen van eerlijke spijkerbroeken en andere kleding. Uitgangspunt hierbij zijn de drie aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen: sociaal, milieu en economisch. De visie van Kuyichi is dat de kleding wel aan hoge kwaliteits- en modenormen moet voldoen, want volgens Kuyichi verkoop je alleen dan een Fair Trade-product in de normale kledingretail. De cirkel in het logo staat voor de wereld en het plusteken duidt op positief. De Peruaanse katoenboeren verdienen dankzij Kuyichi een normaal salaris aan hun oogst. Ze krijgen een gegarandeerde minimumprijs voor de geteelde katoen, ongeacht de schommelingen van de prijs op de wereldmarkt.
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid