Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Curolock sleutelkluis

Alleen vandaag

Curolock sleutelkluis

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
Curolock sleutelkluis:
U herkent het wel; u staat voor de deur en u kunt uw sleutels niet vinden. Waar u ook zoekt, ze zijn nergens te bekennen. Vandaag hebben wij de oplossing voor u!

Deze Curolock kluis is de ideale oplossing voor mensen die vaak zijn of haar sleutels kwijt zijn. Met een persoonlijke 4-cijferige code brengt u uw sleutels in een veilige opslag. Uiteraard kan deze kluis ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals het bewaren van contant geld, pasjes, etc.

De kluis is geschikt voor iedereen, zelfs kinderen kunnen nu gemakkelijk de code intoetsen en de sleutel pakken. Hierdoor hoeft u niet meer een reservesleutel aan uw kind te geven en bang zijn dat ze die kwijt raken. Komen de opa's en oma's regelmatig op bezoek? Dan hoeven zij ook niet meer aan te bellen, maar kunnen zij gebruik maken van de Curolock kluis.
Door de gietijzeren metalen behuizing en de beschermende kap is deze kluis weerbestendig en kan tegen een stootje. Tevens is dit product eenvoudig te monteren. De Curolock kan zowel binnen als buiten het huis gebruikt worden. Maar ook op kantoor, werkplek of ergens anders waar veilige toegang is vereist.

Kenmerken:

- Geschikt voor binnenshuis of beschutte buitenplaats - Voor sleutels, creditcards, pasjes, etc
- Persoonlijke 4-cijferige code
- Metalen behuizing
- Hoge weerstand tegen slaan en zagen
- Weerbestendig dankzij beschermende kap - Discrete bevestiging aan de muur
- Afmeting: 12 x 8,5 x 4cm (L x B x H)

Alleen vandaag te bestellen met maar liefst 77% korting !

-Artikel: Curolock sleutelkluis
-Advies prijs: € 129,95
-Onze prijs: € 29,95
-Kortingspercentage: 77%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid