Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over je bestelling? Onze klantenservice staat je graag op maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u te woord voor alle vragen. Laat je gegevens achter en onze klantenservice zal deze binnen 48 uur behandelen, vermeld voor zover mogelijk altijd je bestelnummer. Kijk voor de zekerheid ook op onze FAQ pagina, hier staan de veelgestelde vragen van onze klanten. Misschien staat het antwoord op je vraag hier al tussen.


Bedrijfsnaam: Elkedagietsleuks B.V.
BTW nummer: NL855058675B01
KvK: 63021951
Telefoonnummer: 085 - 888 61 24


ATTENTIE!:


Afgelopen maand hebben wij bij een aantal acties, een flinke vertraging opgelopen. Dit betreft 24, 25, 26 september en 1 en 2 oktober Dit omdat de goederen een vertraging hebben opgelopen vanuit onze leverancier of maar deels bij ons is geleverd.


Valt jou bestelling buiten de bovenstaan datums? Dan zou er volgens de normale leveringstermijn geleverd moeten worden, die in de orderbevestiging staat vermeld. Gevolg van deze situatie is dat er een enorme drukte is ontstaan bij onze klantenservice.


Gevolg van deze situatie is dat er een enorme drukte is ontstaan bij onze klantenservice. Wij hebben hiervoor ook extra mankracht ingezet, echter kan de mailbehandeling alsnog wat langer duren dan normaal gesproken zou moeten en staat onze telefoon ook op roodgloeiend.


Op deze manier vragen we graag begrip en geduld.


Wij doen er alles aan om z.s.m uw vraag, klacht of eventuele annulering te behandelen.


Excuses voor het ongemak!


* Vereiste velden

Powered by WebForms