Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

Automatic Trash bin Round

Alleen vandaag

Automatic Trash bin Round

169,95-

€ 59,95

€ 169,95€ 59,95
Nog uur beschikbaar!
Nog uur beschikbaar!
Super hygiënische, gemakkelijke afvalbak. Deze uitvoering heeft een infrarood techniek. Houd je je hand boven de klep, dan weet het infrarood oog dat de klep open moet. Dat is niet alleen hygiënisch maar ook erg gemakkelijk. Met slechts een handbeweging opent de vuilnisbak zonder dat je hem aanraakt. Zo is het ook niet meer nodig het pedaal in te duwen met een voet of de klep open te houden met je handen, maar kun je heel makkelijk je afval weggooien.

• Mooi Interior Design een must voor ELKE keuken!
• 42 l capaciteit
• Materiaal Edelstaal MET INTERIEUR emmer met HANDLE
• MATERIAAL INTERIOR emmer - PLASTIC
• Afmetingen: Hoogte 70 cm x diameter 35 cm Gestuurd door 4 AA batterijen (niet IN LEVERING INBEGREPEN )

Extra informatie:
U dient regelmatig de batterijen in de deksel te controleren. Mochten de batterijen gaan lekken of roesten, dient u deze direct te vervangen. Dit kan namelijk schade toebrengen aan de deksel, hierdoor zal deze niet meer juist functioneren.
Tevens dient u de prullenbak niet in een vochtige omgeving te plaatsen. Dit daar de batterijen anders gemakkelijk kunnen roesten en dit schade kan toebrengen aan de deksel waardoor deze niet meer juist zal functioneren.

-Merk: O Daddy
-Artikel: Prullenbakken
-Advies prijs: € 169,95
-Onze prijs: € 59,95
-Kortingspercentage: 65%
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid