• Elke dag een nieuwe deal
  • Tot wel 80% korting
  • 137.796 Facebook fans
  • Niet goed geld terug

3 Pack Nano wondermiddel Uitverkocht

3 Pack Nano wondermiddel

Aanbieding misgelopen

Email mij wanneer deze deal (of een soortgelijke) deal online komt
  • Veilig betalen met
  • 14 dagen recht van retour
  • Wij leveren ook in België
  • Klanten geven ons een 8.3/10
  • Verzending met PostNL
3pack Clenano wondermiddel:
De temperatuur stijgt, de zon is doorgebroken...en FLATS! De eerste vlieg/ mug/ wesp/ etc. heeft zich alweer tegen uw voorruit geplet. Na een flinke snelwegrit is de voorkant van menig auto van een flinke biodiversiteit voorzien. Omdat insecten nogal vastkoeken (helemaal bij zonnig weer), het aangezicht van uw auto er onder lijdt en u uiteindelijk ook steeds minder ziet door de voorruit, voorziet Clenano u van een insectvrije auto! U ontvangt niet 1 maar 3 x 500ml flessen Clenano Wondermiddel voor deze super scherpe prijs!
Goed zicht in de auto is namelijk van groot belang voor de veiligheid, daarom moet u er extra goed voor zorgen dat uw ruiten in ieder geval in orde zijn. Natuurlijk helpen de ruitenwissers u een eindje op weg, maar met dit Nano Tech wondermiddel zal geen enkele druppel, vultje of insect uw zicht ooit nog belemmeren. Met een beetje van dit vloeistof op uw voorruit hoeft u uw ruitenwissers eigenlijk niet meer te gebruiken want de regendruppels en insecten hechten niet meer aan uw voorruit.
Verwijder altijd zo snel mogelijk de insecten van uw auto. Door een brandende zon, kunnen insecten schade veroorzaken aan uw lak. Net als bij vogelpoep. Met de Clenano Nano Wondermiddel weekt u insectenresten veilig los van de lak van uw auto, voordat ze blijvende schade kunnen veroorzaken. U besproeit de auto met insectenverwijderaar, laat het middel een paar minuten inwerken, en met spons en een beetje water verwijdert u de insecten zonder al te veel moeite.
Het product kan ook gebruikt worden op glas en chroom en het tast zelfs kunststof niet aan. Het is vrij van oplosmiddelen en dus zacht voor lak- en waxlagen. Speciale reiniger met uitstekend kruipvermogen die zelfs opgedroogde insectenresten los weekt. De resten worden snel en geheel verwijderd zonder de oppervlakte te beschadigen. Tevens zorgt de speciale coating ervoor dat insecten niet aan uw autoruit kunnen hechten!

Autoruiten Nano Coating van Clenano is een middel op basis van nanotechnologie, waarmee ruiten van voer- en vaartuigen sterk water-, insecten en vuilafstotend worden gemaakt. Dit biedt vooral een groot voordeel op het gebied van veiligheid. Het zicht in de regen verbetert drastisch, vooral in het donker. Ook vuil water, zoals spatwater met modder of strooizout, parelt eenvoudig van de ruit. Hierdoor blijft uw zicht optimaal. Bijkomend voordeel is dat de ruiten minder vaak schoongemaakt hoeven te worden. Verwijdert tevens zeer goed organische verontreinigingen en sporen op de carrosserie zoals uw bumper.

Kortom, 100% vuil-, insecten en waterafstotend voor lange periodes! Check voor meer informatie: www.clenano.com

Kenmerken:

- Inhoud: 500ml per fles
- 3 flessen geleverd
- Nano Tech wondermiddel
- 100% vuil- en waterafstotend - Merk: clenano
- Bevat mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H- isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7 ] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Samenstelling reinigingsmiddel: anionogene oppervlakteactieve stoffen

Vandaag te bestellen met maar liefst 88% korting!

-Merk: Clenano
-Artikel: 3pack nano
-Advies prijs: € 119,95
-Onze prijs: € 14,95
-Kortingspercentage: 88%

De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om dit product te retourneren.