Aanmelden

Meld je aan

Wachtwoord vergeten?

3 Pack Boxershorts van Gant

Alleen vandaag

3 Pack Boxershorts van Gant

59,95-

€ 29,95

€ 59,95€ 29,95

* Vereiste velden

Nog uur beschikbaar!
Nog uur beschikbaar!
Mega boxershort deal:
Speciaal voor onze vaste klanten hebben wij een mega boxershort deal. De boxershorts worden geleverd per drie stuks en zijn voorzien van een luxe verpakking. De boxershorts zijn gemaakt van een top kwaliteit zoals je gewend bent van deze merken.

Kenmerken:

- Drie stuks in de verpakking
- Merk: Gant
- Mooie pasvorm
- Maar liefst 50% korting

Op = op en alleen voor vaste klanten te bestellen !

-Merk: Gant,
-Artikel: 3 pack boxershorts
-Pasvorm: Regular ( normaal)
-Adviesprijs: € 59,95
-Onze prijs: € 29,95
-Kortingspercentage: 50%
Vastbesloten om een nieuw leven op te bouwen, met mogelijkheden die in de Oekraine ondenkbaar waren, stapte Bernard Gant in 1914 in New York aan wal. Hij ging aan de slag als kleermaker, gespecialiseerd in hemden. Zijn latere vrouw was werkzaam bij hetzelfde bedrijf, als expert in knopen & knoopsgaten. In 1941 starten zij samen een bedrijf. Zij produceerden, hoe kan het ook anders, hemden voor vele grote warenhuizen. Dit bleek een succes. Het kwaliteitslogo ´G´ wat in elk hemd werd aangebracht, bleek al snel belangrijker dan het merk van het hemd.
De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen
Mocht het artikel niet voldoen aan de verwachting, kunt je altijd je bestelling retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons retourbeleid